Sommerfest

Sydenstemning midt i Oslo, hele sommeren!

Sommerfest

Legg årets sommerfest til Oslo-nattens heftigste sted – Lawo Terrasse!
Her finner dere den deilige chille stemningen som gir en perfekt ramme til årets sommerfest, det beste fra sydligere strøk, utendørs under stjernehimmelen og varmelampene – midt i vårt Oslo!

En sommerfest bør glede, inspirere og gi tilbake til de viktige personene for din bedrift, samtidig som det motiveres og legges et grunnlag for et nytt år med mange morsomme og utfordrende arbeidsoppgaver!
Vi kan ikke garantere deg at solen alltid skinner, men vi kan garantere deg at dere alltid vil få den ultimate sommerstemningen her hos oss på Terrassen!

Vi har bred erfaring med profesjonelle arrangementer i alle størrelser og tilbyr det meste av teknisk utstyr, slik at kvaliteten på ditt event holdes på topp. Ønsker dere et eget tema for kvelden, for eksempel Beach-party eller Hulahula-fest, kan vi tilrettelegge for dette, både i form av mat, dekorasjon og musikk. Sommerfest er den perfekte anledning for å inkludere både ansatte, kunder og leverandører. La menneskene bli bedre kjent med hverandre på en annerledes arena, spinne nye ideer til arbeidsplassen og generelt styrke samholdet innad i firmaet i en inspirerende og mer uformell setting.

Dere kan om ønskelig få hele Terrassen for dere selv, og vi kan friste med en italiensk-buffet med tilhørende drikke som dufter og smaker sommer.  Våre kokker kan etterkomme de fleste ønsker.
Når solen går ned kjører vi varmelampene og stemningen opp! Våre dyktige live-DJ’s fyller hele Terrassen med de heftigste rytmer. Så lar vi resten av sommernatten leve sitt eget liv…

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.