Kickoff

Sydenstemning midt i Oslo, hele sommeren!

Kickoff

Ønsker du et vellykket arrangement? Da har du kommet til rett sted !
Hva med å kjøre deres neste kickoff i Oslos kanskje mest inspirerende lokale, nemlig utendørs på Lawo Terrasse?
Vi har stor erfaring med profesjonelle arrangementer i alle størrelser og tilbyr det meste av teknisk utstyr, slik at kvaliteten på det faglige kan holdes på topp.

Vi tilrettelegger for de fleste events: kickoff, firmafest, sommerfest, premierefest, jubileer, samt det meste annet dere måtte ønske. Ønsker dere et eget tema for eventet er vi eksperter på å tilrettelegge for dette, både i form av mat, dekorasjon og musikk.
Dere kan om ønskelig få hele terrassen for dere selv, og vi kan friste med italiensk meny med tilhørende drikke som dufter og smaker sommer. Søker dere en lettere variant, er vår erfaring at litt fingermat og bobler i glasset alltid er en vinner. Vi kan også tilby 3-retters middag med tilhørende vinpakke. Våre kokker kan etterkomme de fleste ønsker.

La de ansatte bli bedre kjent med hverandre, få faglig påfyll, spinne nye ideer til arbeidsplassen og generelt styrke samholdet innad i firmaet.
Utover kvelden fyller vår live-DJ hele terrassen med de heftigste rytmer, og vi lar resten av kvelden leve sitt eget liv…
Fornøyde ansatte fører til lojale og effektive ansatte, og litt gøy på veien har vel sjeldent skadet noen?

Vi kan ikke garantere deg at solen skinner, men vi kan garantere deg at du vil få sommerstemningen her hos oss på Lawo Terrasse!
Planlegg det beste for ditt firma med oss på Lawo!
Du ønsker gode opplevelser, vi sørger for at det skjer!


Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.