Bursdagsfest

Sydenstemning midt i Oslo, hele sommeren!

Bursdagsfest

Har du bursdag på sommeren? Lucky You!
Eller har du spart vinterens feiring til nå? Lucky You Too!

Hos oss på Lawo Terrasse ønsker vi å gi deg og dine venner en uforglemmelig bursdagsfeiring – ute under stjernehimmelen.

Hvor legendarisk er det ikke å ha sin helt egen bursdagsfest på Oslos beste utendørsklubb? Eller kanskje dere er flere som ønsker å feire dagen samtidig, med heeele vennegjengen samlet!
Drømmer du om et eget tema, slik som beachparty eller hulahula-fest? Dette er i så fall stedet hvor fantasien kan bli til virkelighet. Vi kan tilby dere en hyggelig pakkepris på eget bursdagspyntet VIP-bord, med drikke og fingermat klart for servering når bursdagsbarnet ankommer.

Hvis dere ønsker kan dere få hele eller deler av stedet for dere selv i noen timer, før festen virkelig tar av. Hva med ballonger, glowsticks og engangskameraer på bordet? Eller ønsker du bursdagskake med lys på?

Ta kontakt, vi fikser det meste! Våre servitører og bartendere vil stå til deres disposisjon gjennom hele kvelden.

Når solen går ned kjører vi varmelampene og stemningen opp! Våre dyktige live-DJ’s fyller hele Terrassen med de heftigste rytmer. Så lar vi resten av sommernatten leve sitt eget liv…

Vi kan ikke garantere deg at solen skinner, men vi kan garantere deg at du vil få sommerstemningen utendørs her hos oss på Lawo Terrasse!
La oss skape magiske minner sammen!
Happy birthday ☺

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.